Sala de evenimente Le Grand Trianon

Sala de conferinţe Le Grand Trianon, din cadrul hotelului Trianon Bucuresti, este alegerea perfecta pentru succesul intalnirii Dvs., indiferent daca este o sedinta mica de directori, eveniment de afaceri, conferinta de training sau serbarea evenimentelor speciale din viata Dvs. – nunti, petreceri private, mese festive, receptii. Pe langa echipamentul tehnic necesar, puteti beneficia si de serviciile de catering, pauza de cafea, pranz si cina.

Saladecoferinta.ro Le Grande Trianon

saladeconferinta.ro Le grande trianon

Poți vizualiza detalii ale acestei săli, capacitățile și dotările acesteia și poți chiar trimite o solicitare de ofertă pentru un eveniment accesând pagina sălii Le Grand Trianon pe saladeconferinta.ro.

Iar, dacă sala Le Grand este prea spațioasă pentru evenimentul tău, hotelul Trianon îți pune la dispozitie și sala Le Petit Trianon, dotată cu mijloace tehnice şi tehnologice, special concepută pentru companii şi oameni de afaceri. Orice reuniune, conferinţă, training, seminariu şi întâlnire de afaceri poate fi însoţită de o pauză de cafea pentru succesul tuturor evenimentelor business.

le petit trianon saladeconferinta.ro

Lasă un comentariu